Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Diner met butler in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Etiquette Diner met butler in Hoorn

Wilt u weten hoe het nou echt hoort ? Kom naar het Etiquette diner van Hoorn Excursies. WC of toilet? Tafelmanieren? Leer het van onze butler.

Hoe dek ik de tafel? Hoe begroet ik mensen en ga ik met ze om? Dit en veel meer komt aan bod in dit uitje.

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties. Het is voor u een pluspunt op zowel zakelijk als privégebied om de basis van de etiquette onder de knie te hebben en nog leuk ook.

In combinatie met een drie-gangen-diner wordt dit uitje gegeven door een heuse butler in een echt jacquet en witte handschoenen of in een livrei. Deze man heeft voor vele indrukwekkende mensen gewerkt. Wat dacht u van H.K.H. Prinses Margriet of meneer McCain in hoogsteigen persoon?

Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat het Etiquette-diner niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellig bedrijfsfeest of familie-uitje, of met vrienden of collega’s.

U wordt op locatie op een gepaste wijze door de butler ontvangen. Tijdens het arrangement worden onder andere kennismaken met mensen, tafelmanieren, converseren, zakelijke etiquette en hoffelijkheid behandeld.

Ook wordt u zelf aan het werk gezet en getest op uw etiquette-vaardigheden! Dit in combinatie met de verhalen van toppers en floppers uit het leven van de butler, zorgt voor een zeer geslaagd uitje!

Na afloop van het diner bent u niet alleen een perfecte tafelgast, maar ontvangt u ook een uniek etiquette-certificaat!

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Uitgebreid diner
  • Locatiehuur
  • Te boeken op gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan