Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Online Pubquiz voor thuis!

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Online Pubquiz voor thuis!

Toch nog iets gezelligs doen in deze tijd met de familie of je vrienden? Dat kan bij Hoorn Excursies! Wij organiseren de Online PubQuiz, een super gezellige Quiz voor thuis! U kunt er voor kiezen om deze PubQuiz te spelen met een Quizmaster, maar u kunt er ook zelfstandig mee aan de slag gaan. In 6 rondes zal uw kennis getest worden op het gebied van muziek, sport, film&tv, rekenen&taal, merken en de actualiteiten. Wie bezit de meest veelzijdige kennis? Individueel, in teams van 2-3 personen, iedereen veilig vanuit huis, op zijn/haar eigen telefoon, tablet of laptop. Zet ‘m op!

Wat zijn de mogelijkheden?

U kunt een gamecode kopen en er vervolgens zelf mee aan de slag gaan. Wij sturen u de instructies toe van onze gebruiksvriendelijke gamesoftware, elk team logt zich zelfstandig in vanuit huis en vervolgens kan er gespeeld worden. Één persoon of team leidt de Quiz en kan ondertussen ook zelf deelnemen. Na elke vraag ziet u hoeveel teams de vraag goed hadden en welke teams de ranglijst aanvoeren. Hoe sneller er geantwoord wordt, hoe meer punten dat oplevert. Om het extra gezellig te maken kunt u een groepschat openen via Skype, Zoom of Houseparty. Op die manier staat u in directe verbinding met elkaar en heeft u het niet eens door dat u alleen thuis zit.

Een andere mogelijkheid is een Quiz met presentator via een livestream. Dit bieden wij aan vanaf minimaal 20 personen. Hierbij wordt u door een echte professionele Quizmaster door de Quiz geleid. Via Youtube legt deze Quizmaster uit wat de bedoeling is, u logt thuis in op uw mobiele apparaat en vervolgens gaat de Quiz van start. Via de chat kunt u vragen stellen aan onze Quizmaster. Let’s get ready!

Wie wordt de grote winnaar tijdens de Online PubQuiz?

Welke pakketten bieden wij aan?

Welke pakketten bieden wij aan?

– Pakket A: Online Pubquiz zonder presentator á € 7,50 p.p. excl. BTW
– Pakket B: Online Pubquiz met presentator á € 12,50 p.p. excl. BTW

*Let op, Pakket B is alleen te boeken wanneer u met minstens 20 personen meedoet aan de PubQuiz.

Al deze prijzen zijn exclusief BTW.

Inclusief:
  • Toegang tot de Online PubQuiz
  • Gezelligheid van de PubQuiz bij u thuis
  • Kortingsvoucher voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste tijdstip en datum!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan