Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Workshop Etiquette in Hoorn

Altijd al de beste manieren willen leren? Doe de Workshop Etiquette van Hoorn Excursies. WC of toilet? Tafelmanieren? Leer het van onze butler die jullie gaat bijbrengen hoe het echt hoort.

Etiquette verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties. Het is voor u een pluspunt op zowel zakelijk als privégebied om de basis van de etiquette onder de knie te hebben en nog leuk ook. Tijdens de cursus worden onder andere kennismaken met mensen, tafelmanieren, converseren, zakelijke etiquette en hoffelijkheid behandeld.

De workshop wordt gegeven door een heuse butler in een echt jacquet en witte handschoenen of in een livrei. Deze man heeft voor vele indrukwekkende mensen gewerkt. Wat dacht u van H.K.H. Prinses Margriet of meneer McCain in hoogsteigen persoon?

Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat de etiquette-workshop niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellige uitje met vrienden of collega’s.

Na afloop van de workshop ontvangt u ook een prachtig etiquette-certificaat!

Het is ook mogelijk om deze workshop te volgen in combinatie met bijvoorbeeld een lunch of een diner. Op deze manier ervaart u meteen hoe u daadwerkelijk moet eten en drinken volgens de etiquetteregels.

Ook kan onze butler bij u thuis langskomen of op een zelfgekozen locatie de workshop geven. Leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan