Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen, Opscheppen en Steppen Brunch in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Beppen, Opscheppen en Steppen Brunch in Hoorn

Op zoek naar een leuk en sportief uitje? Stop met zoeken! Hoorn Excursies heeft in Hoorn de originele Beppen en Steppen Brunch.

Wij zorgen voor de steps en het beste menu, u zorgt voor het gezellig beppen met onze vakkundige gids die u van alles vertelt!

Na elk gerecht stappen we weer op de steps en banen we ons een weg door Hoorn. De stad die rijkelijk is voorzien van prachtige gebouwen, verhalen en zichtbare historie. Kijk maar eens omhoog en je waant je even weer in de Gouden Eeuw. Maar snel weer naar beneden kijken want u rijdt op een step door Hoorn!

Onze gids neemt het voortouw en zorgt ervoor dat de achterblijvers niet verdwaald raken. Hij vertelt de leukste anekdotes over de stad, de monumenten en de beroemde inwoners. Wat te denken van de oud-inwoners Jan Pieterszoon Koen en schipper Bontekoe? Uw gids kan er prachtige verhalen over vertellen!

Dan wordt het weer tijd voor een ontspannen verpozing met een spectaculair gerecht op het menu. Het is een sportieve brunch die bol staat van de culturele ontdekkingen, heerlijke gerechtjes en gezellige momenten!

Programma-indicatie:

12.00 – 13.00 Voorgerecht
13.00 – 13.45 Steptour deel 1
13.45 – 15.00 Hoofdgerecht
15.00 – 15.45 Steptour deel 2
15.45 – 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen brunch
  • Professionele gids
  • Steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan