Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubble Voetbal in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Bubble Voetbal in Hoorn

Met een beschermende plastic bal om je lichaam lekker voetballen, in het kort: Bubble Ball!

Samen met Hoorn Excursies organiseert u uw eigen grappige Bubble Voetbal in Hoorn. Buiten op het veld! Bubble Voetbal is een ludiek vrijgezellenfeest of groepsuitje voor iedereen die van bubbelende lichaamsbeweging houdt. Ook als gezellig uitje voor de hele school te boeken voor een aparte sportdag, of zomaar als sportief dagje uit voor de familie.

Bubble Voetbal speel je net als normaal voetbal, gewoon in teams. Elke teamspeler heeft een kunststof bol om zijn lichaam die botsingen tegenhoudt en het vallen of botsen verzacht. De keeper ´bubbled´ tegen de doelpalen en de lat , de spits ´bubbled´ de verdediger omver en niemand heeft na afloop een blessure!

Bubble Voetbal is bedacht door een creatieve geest die niet één bal, maar 12 ballen op het veld wilde zien stuiteren! Hoe meer ballen hoe leuker het wordt, moet hij hebben gedacht. Goed idee eigenlijk. Onze professionele Bubble specialist zal jullie eerst de diverse technieken en spelregels van Bubble Voetbal uitleggen. Daarna kan de wedstrijd los…bubbelen!

Voor een gezellig vrijgezellenfeestje of een groepsuitje met vrienden of vriendinnen, Bubble Voetbal  is de stuiterende sensatie van dit moment. Kijk ook eens naar alle andere verrassende spelprogramma´s voor nieuwe frisse ideeën voor jullie unieke dagje uit!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Kunststof bubbels
  • Huur sportveld
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan