Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Burlesque Workshop in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Burlesque Workshop in Hoorn

Dames opgelet: de leukste Burlesque workshop vind je bij Hoorn Excursies. Een uniek vrijgezellenuitje waar je alleen maar van kunt dromen!

Burlesque gaat over het vrouw zijn, het vieren van je leven als vrouw en je vrouwelijke rondingen, ongeacht leeftijd, gewicht, lengte en haarkleur. Wil je je op en top vrouw voelen en de diva in jezelf naar boven halen? Ga dan voor deze sexy workshop en vier het vrouw zijn, in al haar facetten..

Glitter & glamour, verenwaaiers, korsetten en tal van andere feminiene accessoires zijn standaard onderdeel van deze uitgebreide rondleiding in ‘teasing’ en theater!

Tijdens deze workshop hebben we een echte professional voor jullie klaar staan die de choreografie van Burlesque tot in detail aan jullie gaat uitleggen.

Uiteindelijk komt het tijdens dit uitdagende arrangement er op neer dat je even uit jezelf stapt, om iemand te worden die je in je stoutste dromen eigenlijk wilt zijn. Teasing is een ware kunst, en dat kan op vele manieren.

Centraal staat uiteindelijk: elegantie, gratie, sexy moves en vooral veel fun!

Inclusief:
  • Enthousiaste instructrice
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan