Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Voetbalquiz in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
De Grote Voetbalquiz in Hoorn

Hoorn Excursies heeft het leukste uitje voor de echte voetballiefhebbers onder ons: De Grote Voetbalquiz. Deze quiz in Hoorn biedt meer dan een standaard voetbalquiz!

We hebben er namelijk enkele ‘Ik Hou van Holland-onderdelen’ aan toegevoegd, wat zal zorgen voor de nodige hilariteit en een sfeervolle ambiance. Dit geweldige voetbalfeest zal plaatsvinden in een gezellige kroeg in het hartje van Hoorn. De stad aan het IJsselmeer die bruist van energie!

Hoe gaat het in z’n werk?

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Zijn jullie op de hoogte van de voetbalstatistieken van vroeger en nu? Welke voetballer wordt ook wel ‘de kromme genoemd? En weten jullie nog wie er faalden vanaf de strafschopstip in de halve finale op het EK in eigen land?

Verschillende beeld- en geluidsfragmenten zijn in de quiz verwerkt. Uiteraard kunnen wij de moeilijkheidsgraad volledig naar uw wens aanpassen.

Om de sfeer te verhogen hebben we nog enkele andere rondes bedacht. Als een echte Jeroen van Koningsbrugge gaat een teamlid zoveel mogelijk bekende voetballers omschrijven. Dat wordt natuurlijk lachen, gieren, brullen!

Ook zullen er een aantal voetballiederen de revue passeren, waarbij we verlangen dat iedereen luidkeels meezingt. Ten slotte mag het ‘petje op, petje af-onderdeel’ natuurlijk niet ontbreken.

Inclusief:
  • Enthousiaste quizmaster
  • Beeld- en geluidsfragmenten
  • Oranje attributen
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan