Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Game in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Escape City Tablet Game in Hoorn

Hoorn Excursies biedt u de Escape City Game aan in het centrum van de stad. Een gloednieuwe virtuele game waarbij u gegijzelde mensen dient te bevrijden van de psychopaat Dr. Crypto. De beste speurneuzen gaan uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis!

Verspreid over het centrum van de stad zitten de gijzelaars achter slot en grendel. Aan jullie de taak als freelance detectives om de juiste codes te achterhalen om deze mensen te bevrijden van deze gek. Samenwerken, snelheid en logisch redeneren is hierbij essentieel.

In teams van 4 tot 6 personen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Het bevrijden van de opgesloten mensen gaat natuurlijk niet gemakkelijk! Met behulp van een tablet moet ieder team binnen anderhalf uur zo veel mogelijk aanwijzingen verzamelen. De teams gaan op pad om de virtuele locaties te bezoeken en te ontdekken waar de kamers van de gegijzelden zijn.  Bovendien kunt u door rond te lopen meer informatie verkrijgen. U moet uw hersenen goed laten kraken om de verschillende hints optimaal te gebruiken. Niet alleen via uw tablet worden de hints gegeven, ook op gevels en op straat vindt u tips die gebruikt kunnen worden. En in een korte tijd komen er veel schitterende panden en monumenten voorbij in Hoorn. Dus blijf goed opletten: u zou zo maar een hint kunnen missen!

Er is door de stad voldoende geld beschikbaar gesteld om de gijzelaars vrij te kopen, maar het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk geld uit te sparen. Als de klok op ´0´ staat worden de mensen die nog steeds vast zitten automatisch vrijgekocht. Het geld wat overblijft is voor u!

Houdt uw team uiteindelijk het meeste geld over? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd!

Wees snel: de klok tikt…

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablet
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige bedrijfsuitje van Hoorn Excursies uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan