Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Fietspuzzeltocht in Hoorn

Zin in een ontspannen uitje? Ga voor de Fietspuzzeltocht van Hoorn Excursies. Lekker ouderwets met een opdrachtenboekje en fiets op pad! En dat in Hoorn en omgeving. Hoorn is een echte Hollandse havenstad, gelegen aan het IJsselmeer. Waar de Gouden Eeuw nog zichtbaar is en je de kruiden uit de VOC-tijd nog kunt ruiken! Wat is er heerlijker en Hollandser dan om hier te gaan fietsen!

En uiteraard is er een prijs voor de snelste ploeg met de meeste goede antwoorden!

Fietsen is leuk, gezond en sportief natuurlijk. Daarom houden Nederlanders er zo van! Daar komt nog bij dat je vanaf de fiets veel meer ziet dan vanuit de auto of zelfs te voet.

In groepjes van maximaal 8 deelnemers trapt u langs de mooiste en meest interessante plekjes van Hoorn als de Stadspoort, de Mariatoren en de schitterende hofjes. Ook het plein De Roode Steen gelegen in het centrum is zeer de moeite waard om even langs te fietsen. En kijk vooral ook af en toe omhoog; hier zie je namelijk de verfraaiingen op de gebouwen, aangebracht in de Gouden Eeuw. De eeuw waarin deze schitterende IJsselmeerstad steenrijk werd. Vindt uw route door de stad, los alle puzzels op en win dit Hoornse evenement!

Uiteraard stoppen we halverwege de tocht bij een leuk Hoorns kroegje om even de kuiten te laten rusten, wat te drinken en even op adem te komen. Maar… niet te lang!

Alleen het team dat als eerste aankomt èn de meeste goede oplossingen heeft, wint de hoofdprijs!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Fietsen
  • Leuke vragen en opdrachten
  • Prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • 1 drankje p.p. uit de Hollandse Bar

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan