Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Fietstocht in Hoorn

Hoorn is een prachtige stad om op de fiets te leren kennen. De afstanden tussen de bijzondere plekken zijn goed te doen om heerlijk fietsend te kunnen genieten van de stad Hoorn. De gids zal u tijdens de fietstocht voorzien van prachtige verhalen en interessante weetjes over deze historische stad!

Tijdens de fietstocht zult u de historische havens gaan zien uit de VOC-tijd, schitterende monumenten en uiteraard de sfeervolle binnenstad van Hoorn. Hollandser kan het bijna niet; Hoorn en fietsen!

Daarnaast is de fiets ook nog eens een heel praktisch en schoon vervoersmiddel. Je beweegt je gemakkelijk door de stad en je kunt nog best grote afstanden afleggen. En het is ook nog eens goed voor het milieu!

Onder begeleiding van één van onze ervaren stadsgidsen trapt u tijdens zo’n fietstour met uw gezelschap door het schitterende Hoorn: deze gidsen kunnen u alle bijzondere plekken laten zien zoals de stadspoort, de Mariatoren en de pakhuizen op de Bierkade. Ook kunnen ze prachtige verhalen vertellen over de stad en zijn inwoners. Liefhebbers van musea kunnen tijdens de fietstocht ook nog een bezoek brengen aan de musea in Hoorn.

Onderweg wordt een drankje gedronken in een typisch Hoorns kroegje. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Inclusief:
  • Fiets
  • Professionele gids
  • Pauze in een typisch Hoorns café
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan