Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Brunch in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Get the Picture Brunch in Hoorn

Zin in een gezellig uitje met collega’s of vrienden? Ga voor de Get the Picture Brunch! In Hoorn kunt u nu de gezelligste brunch van Nederland boeken die bekend staat als zowel een culinaire als een culturele beleving!

U ontdekt het mooie centrum van de stad pas goed als u er lekker eet en een prachtige fotogenieke tour door het centrum maakt! Tussen de bezoekjes aan de verschillende restaurant door maakt u prachtige foto’s van bekende en opzienbarende monumenten.

Het is één van de leukste dagarrangementen die Hoorn Excursies te bieden heeft. Met een routekaart en een opdrachtenboekje gaat u er in teams of koppels op uit om prachtige details van de stad op beeld vast te leggen.

Zowel culinair, cultureel als sportief, de Get The Picture Brunch van Hoorn Excursies wordt voorzien van allerlei lekkere genietmomentjes en fotografische bijzonderheden.

De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd via de app op uw telefoon en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!

Na afloop zal onze professionele jury alle opdrachten beoordelen. Wie heeft het echte talent en wie heeft zich er met een Jantje van Leiden vanaf gebracht?

Het beste team krijgt tijdens het natafelen van ons de unieke en eenmalige Get the Picture hoofdtrofee! Geniet van dit bijzondere uitstapje!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen brunch in drie verschillende restaurants
  • Na afloop alle foto's digitaal toegestuurd
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan