Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hofjes Rondleiding in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Hofjes Rondleiding in Hoorn

Hoorn Excursies heeft voor u de Hofjes Rondleiding door Hoorn. Hofjes in de stad, het zijn verborgen parels en kunt u deze schoonheden nu eindelijk bezoeken. Hofjes hebben iets magisch; je weet dat ze er zijn, toch krijg je nooit de kans om ze te zien. Maar nu dus wel! En ook nog eens in de prachtige historische stad Hoorn. Verscholen achter deuren en poorten, komen de mooiste hofjes tevoorschijn!

Onze enthousiaste gids helpt u ze te vinden en vertelt graag alles over de oorsprong en de geschiedenis van deze hofjes.

Geniet van de prachtige binnentuinen met daaromheen pittoreske huisjes en gebouwtjes. Wat te denken van het Claas Stepels hofje afkomstig uit 1682. Ooit gesticht voor bejaarde vrouwen die niet langer hun eigen huishouding konden doen en niet bij familie konden wonen. En het St. Pietershof, afkomstig uit 1617, bedoeld voor de opvang van de ouderen van Hoorn. Stuk voor stuk parels die u met deze rondleiding kunt bewonderen!

Inclusief:
  • Professionele gids met jarenlange ervaring
  • Pauze in een typisch Hoorns café (drank op eigen rekening)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan