Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Quiz in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Ik Hou van Holland Quiz in Hoorn

De spectaculaire Ik hou van Holland Quiz van Hoorn Excursies kan door iedereen worden gespeeld: jong en oud, kleine en grote groepen!

De vragen die gesteld gaan worden gaan over de Nederlandse taal, onze eigen rijke muziekhistorie en uiteraard ook over de algemene geschiedenis van ons koude kikkerlandje. Alles komt aan bod! En wat te denken van de verschillende geluidsfragmenten waarvan u de uitvoerende artiest zal moeten raden?

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en het winnende team krijgt uiteindelijke onze eigen ‘Ik hou van Holland’ hoofdprijs. Met onze quizmaster, tevens jurylid, zal niet worden gedelibereerd op straffe van diskwalificatie! Bent u een beetje thuis in de geschiedenis van uw vaderland?

Misschien moet u zich eens op de proef laten stellen om uiteindelijk met onze fantastische prijs naar huis te gaan! Voor het familie-uitje of personeelsfeest, deze quiz is altijd goed voor een hilarische middag!

De quiz wordt gespeeld op locatie in de Hoornse binnenstad zodat u na afloop nog even kan gaan stappen! Gezellige kroegjes genoeg in deze bruisende havenstad, gelegen aan het IJsselmeer!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Rad
  • Decor
  • Kostuums
  • Oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan