Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Hoorn

Afwisselend uitje bij de 'Lunch - Empire City Tablet game - Borrel' van Hoorn Excursies starten we de middag goed met een heerlijke lunch.

Vervolgens gaan we een hypermoderne uitdagende game spelen.

We sluiten de middag af met een gezellige borrel in een café. Bent u er klaar voor?

13.00 - 14.00 Lunch

We beginnen deze middag met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, midden in het centrum van Hoorn. Geniet van al het lekkers en eet en drink vooral niet te weinig: het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 - 16.00 Empire City Tablet Game

Na de lunch gaan we uw doorzettingsvermogen en ondernemerschap testen. Deze hypermoderne game maakt gebruikt van GPS Tablets. Bent u klaar voor een bloedstollende race?

Hoe werkt het spel? U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen.

Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

U en uw teamleden krijgen meerdere GPS tablets mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen.

Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

16.00 - 17.00 Borrel

Na alle inspannende activiteiten is het nu tijd om te relaxen. Hoorn Excursies neemt u mee naar een café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke verhalen aan te horen!

Uiteraard gaan we ook bekend maken welk team de Empire City Tablet Game heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond.

Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan