Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Popquiz in Hoorn

Hoorn Excursies laat u kennis maken met de spetterende pop quiz!  In hartje centrum van Hoorn wordt uw muzikale kennis op de proef gesteld. Voor welke categorie kiest u? Uiteraard kunnen we de quiz helemaal op uw wensen afstemmen.

– 60’s & 70’s

– 80’s & 90’s

– 2000 tot nu

– Nederpop

– Divers

Vragen over groepen als Queen, Take That, The Script en andere artiesten zullen de revue ongetwijfeld passeren. Uw enthousiaste quizmaster zal u een leuke avond bezorgen met de leukste vragen!

Uw gezelschap wordt verdeeld in gelijke groepen waarna de quiz van start gaat. We bouwen de show rustig op met enkele muzikale kennisvragen. Vervolgens voeren we het tempo op en laten we enkele tophits van vroeger en nu uit de speakers knallen. Welk team heeft het beste reactievermogen en hangt als eerste aan de bel?

Uiteraard moedigen wij u aan om de nachtegaal in uzelf naar boven te krijgen. Als u geluk heeft wordt u ontdekt door een platenmaatschappij en krijgt uw carrière ineens een verrassende wending.

Dus ga ervoor, zing mee, denk na en win de ‘Popquiz-hoofdprijs’!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Locatiehartje Hoorn
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Deze quiz kunt u natuurlijk ook perfect combineren met een diner of een rondvaart. Weinig is onmogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan