Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Lunch in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Popquiz Lunch in Hoorn

Zin in een gezellige middag met daarbij een overheerlijke lunch? Dan heeft Hoorn Excursies het perfecte arrangement voor jullie ontwikkeld: De Pop quiz Lunch! Zorg maar voor een lege maag en de nodige muziekkennis, want die zult u deze middag zeker kunnen gebruiken!

We hebben de leukste hits uit het verleden verwerkt en door de verschillende quizrondes wordt jullie kennis op de proef gesteld. Onze dol enthousiaste quizmaster zal klaar staan om de presentatie te verzorgen en streng maar rechtvaardig te jureren. Alle ingrediënten voor een leuke middag als u het ons vraagt! Van de Spice Girls tot Abba en Whitney Houston tot Willeke Alberti, geef uw voorkeur maar door en wij passen de quiz erop aan.  De volgende quizvarianten zijn mogelijk:

– 60’s & 70’s
– 80’s & 90’s
– 2000 tot nu
– Nederpop
– Divers, een combinatie van alles!

Deel de teams maar in en laat de strijd maar beginnen! Het zal een pittige strijd worden. Tussen de vragen door wordt er ook nog eens gezorgd voor een heerlijke lunch. Aan het eind van het programma gaat het winnende team naar huis met de hoofdprijs!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreide lunch
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan