Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Lunch in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Pubquiz Lunch in Hoorn

Maak kennis met de gezelligste quiz van Nederland en België! Hoorn Excursies presenteert u: De Pubquiz. Gecombineerd met een overheerlijke lunch geniet u van een unieke combinatie tussen ‘Ik Hou van Holland’ en ‘Dit was het Nieuws’. Zin in een origineel dagje uit met uw vrienden of collega’s, stop met zoeken. De pubquiz staat garant voor gezelligheid!

Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams die gaan strijden om de felbegeerde Pubquiz hoofdprijs.
Onze enthousiaste quizmaster stelt de leukste vragen aan jullie, dus enige algemene en muzikale kennis is een vereiste! Uiteraard komen ook grappige vragen over diverse BN-ers en politici en sporters aan de beurt!
Tijdens het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd! Dit wilt u beslist niet missen.

Onze quizmaster staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze Pubquiz is niet alleen de leukste manier om ons de door u gekozen stad te herontdekken, maar ook de lekkerste!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan