Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding met gids in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Rondleiding met gids in Hoorn

Hoorn Excursies neemt u in deze rondleiding en tour mee naar het centrum en de jachthavens van de stad Hoorn, waar nog vele rijksmonumenten bewaard zijn gebleven. Onder leiding van onze gids bezoekt u de mooiste plekken en krijgt u allerlei mooie anekdotes te horen over de historie van deze eens zo bruisende zeehaven en VOC-bastion.

De Hoofdtoren, de Waag op de Roode Steen, de Kruittoren, het zijn voorbeelden van architectonische pracht waar de stad Hoorn beroemd door is geworden. Samen met uw gids loopt u langs alle bekende monumenten van de stad en verneemt u zelfs de verhalen over één van de beruchtste inwoners van de stad, Jan Pieterzoon Coen, waar zelfs in het centrum een standbeeld voor is opgericht. U loopt niet alleen door het centrum maar zeker ook langs de jachthavens waar de pleziervaart ruim vertegenwoordigd is.

Onderweg is er alle tijd voor het stellen van vragen en even uitrusten op een bankje met uitzicht op de gezellige haven. Geniet van een heerlijke rondleiding door de geschiedenis van Hoorn.

Inclusief:
  • Professionele gids met jarenlange ervaring
  • Boeiende historische anekdotes
  • Te boeken op elk dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan