Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Lunch Game in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Sherlock Holmes Tablet Lunch Game in Hoorn

Op zoek naar het meest spannende groepsuitje of bedrijfsuitje? Beleef de mysterieuze Sherlock Holmes Game! Deze virtuele city game van Hoorn Excursies zorgt voor spanning en sensatie! In teams gaan jullie op pad om een moordzaak op te lossen. Jullie moeten aanwijzingen zien te vinden, deze op de juiste wijze interpreteren en dan snel door naar de volgende locatie. De klok tikt door….

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die de strijd met elkaar aangaan. Er is namelijk maar één onderzoeksteam dat het snelst de zaak weet op te lossen. Natuurlijk moet zo’n politieonderzoek wel een beetje afgewisseld worden met wat ontspanning en culinaire verrassingen. De boog kan niet altijd strak gespannen staan! Daarom gaan jullie tijdens het spel ook nog eens heerlijk lunchen in maar liefst drie verschillende restaurants die jullie zelf mogen kiezen!

Om het hele spel nog wat interessanter te maken zijn er ook nog een aantal foto-opdrachten in het spelprogramma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de beste ‘criminele’ teamfoto? Aan het eind sluiten we af met een leuke prijsuitreiking. Welk team heeft de beste speurneuzen?

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Sherlock Holmes Game deel 1
15.00 -1 6.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Sherlock Holmes Game deel 2
17.00 – 18.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Hoorn Excursies? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan