Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Steptocht in Hoorn

Hoorn verkennen op een leuke, bijzondere en actieve manier? Hoorn Excursies heeft voor u de steptocht! Een rondleiding met vakkundige gids per step, door de sfeervolle en historische stad Hoorn. De havenstad aan het IJsselmeer die bruist van energie!

Wie heeft vroeger niet als kind de straten (èn de trottoirs èn de steegjes en overal waar het eigenlijk niet mocht…) onveilig gemaakt per step? De step is voor de meesten immers de opstap naar de fiets geweest!

U wordt ontvangen door een echte instructeur, die u eerst test op uw stepvaardigheid en u vertrouwd maakt met de step. Klinkt ingewikkeld, maar echt iedereen kan het en het is geweldig leuk om te doen!

Vervolgens gaat u met zijn allen de leukste plekjes van Hoorn verkennen. Daarbij vertelt uw instructeur, die ook uw enthousiaste en deskundige gids is, alle leuke wetenswaardigheden en anekdotes over de plaatsen die u aandoet.

En Hoorn is een schitterende stad om per step te verkennen. De stad die in 1353 stadsrechten kreeg heeft zeer veel te bieden. Een bezoek aan stadsplein De Roode Steen bijvoorbeeld, waar we het standbeeld vinden van de beroemdste inwoner van Hoorn; Jan Pieterszoon Coen, Gouverneur-Generaal van de VOC. En kijkt u vooral ook af en toe omhoog, naar de rijkelijk versierde gebouwen. Overgebleven uit de Gouden Eeuw toen Hoorn steenrijk werd met de zeehandel.

Uiteraard is er ergens halverwege de 2 uur durende Step by Step tour tijd voor een tussenstop in een gezellig Hoorns kroegje, waar u even uit kunt blazen en kunt u genieten van een borrel. De drankjes zijn voor eigen rekening, maar kunnen natuurlijk ook meegenomen worden in de tourprijs.

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Steps
  • Pauze in een typisch Hoorns café (drankjes eigen rekening)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers tijdens het steppen in Hoorn? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan