Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Strijd in Hoorn

De Strijd in Hoorn speurtocht van Hoorn Excursies neemt u mee naar de binnenstad, mooie buurten en gezellige kroegjes van Hoorn. Deze unieke historische havenstad biedt een schitterend decor om heerlijk in te speuren. Je loopt langs het standbeeld van schipper Bontekoe en neemt een kijkje in de havens. Hier legden de schepen aan na hun lange VOC-reizen. Volgepakt met kruiden en specerijen uit het Verre Oosten.

In teams gaat u op pad met een routebeschrijving, opdrachten, puzzels en verschillende vragen.

Probeer in deze strijd de andere teams te slim af te zijn en zorg dat uw fantasie u helpt om alle vraagstukken zo compleet mogelijk in te vullen!

Hoorn is een unieke stad om deze speurtocht in te doen. Met haar hofjes, monumenten en rijke VOC-historie beleef je de speurtocht nog intenser. Beleef de enerverende speurtocht samen met vrienden, collega’s of familie. U puzzelt zich een weg door het mooie, oude centrum van Hoorn, met natuurlijk iets lekkers voor onderweg.

Na afloop komt iedereen samen in een gezellig, Hoorns kroegje, waar alle antwoorden met elkaar worden vergeleken. Actief Events maakt de beste strijders bekend en overhandigt het winnende team de hoofdprijs!

Veel plezier tijdens deze gezellige speurtocht!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • Een drankje
  • Prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan