Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Walking Dinner in Hoorn

Het nadeel van lang tafelen is kramp, maar niet getreurd! Hoorn Excursies denkt met u mee en heeft de oplossing: lekker bewegen tijdens het Walking Dinner bedrijfsuitje in Hoorn.

Bij een Walking Dinner geniet u van iedere gang in een ander restaurant. Dus als uw bord leeg is, gaat u van tafel en gaat u met uw gezelschap en een echte Hoornse gids, die u leuke anekdotes over de stad vertelt, wandelend op weg naar het volgende restaurant. En die wandelingen en de verhalen tussendoor, die zullen u nog lang bij blijven. Want Hoorn is een bruisende havenstad met een gouden geschiedenis. Uw gids zal net als de koks in de restaurants heerlijke gerechten voorschotelen in de vorm van prachtige verhalen en wetenswaardigheden over de stad Hoorn. En voordat u het in de gaten heeft, staat u alweer voor de deur van het volgende restaurant. Nieuwe smaakverrassingen komen eraan!

Door de wandelingen tussendoor verbrandt u de zojuist opgedane calorieën en komt u dus geen grammetje aan! Klinkt als muziek in de oren, toch?

U ziet tussen de gangen door bijzondere plaatsen als de stadspoort, de Mariatoren en de pakhuizen op de Bierkade. Terwijl u rustig aan het verteren bent. Lekker wandelen en kletsen is gezellig, maar denk er om: laat uw diner niet koud worden!

Programma-indicatie:

18.00 – 18.45 Voorgerecht
18.45 – 19.45 rondleiding
19.45 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Rondleiding
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:
Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan