Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Wie is de Rat in Hoorn

Hoorn Excursies bouwt tijdens de Wie is de Rat in Hoorn van uw groep een hecht team en laat u allerlei uitdagende opdrachten doen.

Maar kijk uit voor de loslopende ratten! Eén persoon in uw team loopt de boel te saboteren. Wie gedraagt zich vreemd of probeert andere teamleden zwart te maken?

In het bruisende centrum van havenstad Hoorn volgen de opdrachten zich in een rap tempo op. Jullie zullen geconfronteerd worden met diverse breinbrekers, foto- en tijdsopdrachten. Uiteraard is het de bedoeling om deze opdrachten zo snel en zo bekwaam mogelijk te volbrengen. De aanwezigheid van de rat zal het spelprogramma een extra dimensie geven!

Na afloop wordt het beste team in het zonnetje gezet en reiken onze spelbegeleiders de enige echte ‘Wie is de Rat’ hoofdprijs uit. Vervolgens geven we het woord aan de beste rat, die zijn streken mag onthullen. Hilariteit gegarandeerd!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Een drankje per persoon
  • Leuke prijs voor het beste team en de rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit bedrijfsuitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan