Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Lunch in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Wie is de Rat Lunch in Hoorn

De Wie is de Rat Lunch van Hoorn Excursies is een uitdagend spel door de stad, inclusief een heerlijke lunch in drie verschillende restaurants.

Allereerst worden jullie hartelijk ontvangen door onze spelbegeleiders, die jullie tot in de puntjes gaan uitleggen hoe het spel in zijn werk gaat. Hierna worden jullie in teams onderverdeeld en gaan jullie op pad om de meest uitdagende opdrachten te volbrengen.

Maar pas op! Eén persoon in uw loopt de boel te saboteren. Wie gedraagt zich vreemd of probeert andere teamleden zwart te maken?
De spelronden tussen de gerechten door zorgen voor een leuke afwisseling in het programma. Helemaal als de Rat sluw genoeg is om via slimme trucjes de boel te saboteren.

Verrassend? Spectaculair? De Rat moet wel van goeden huize komen om zijn identiteit geheim te houden. De taak van deze oplichter is om zoveel mogelijk opdrachten te verpesten. Zorg dus tijdens het spel dat jullie alle teamgenoten goed in de gaten houden, want hij of zij laat vast wel een steekje vallen!

Veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Wie is de Rat deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Wie is de Rat deel 2
17.00 – 17.30 Dessert

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan