Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Videoclip Opnemen in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Workshop Videoclip Opnemen in Hoorn

Altijd al eens willen schitteren in een videoclip? Dan is dit een droom die uitkomt! Hoorn Excursies heeft het ultieme uitje: je eigen videoclip opnemen!

Tijdens dit spectaculaire uitje zult u ontdekken dat er helemaal geen voorrondes nodig zijn; niemand valt af, iedereen heeft talent!

Allereerst zoekt u uw favoriete nummer uit. Vervolgens speelt u de hoofdrol in een videoclip die in twee en een half uur, onder leiding van een vakbekwame regisseur, in de binnenstad van Hoorn wordt opgenomen.

De clip wordt gefilmd met twee professionele Sony 3ccd camera’s, volgens een script dat vooraf besproken wordt. Alle beelden worden gemonteerd en na een week wordt een complete videoclip geleverd op dvd, waarbij het ook mogelijk is om digitale foto’s van het hele gebeuren op de dvd te zetten.

Vervolgens is het een kleine stap om de clip via bijvoorbeeld YouTube aan de hele wereld te laten zien! U WORDT BEROEMD!

Inclusief:
  • Videoclip toegestuurd via WeTransfer
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan