Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Crazy Dinner Game in Hoorn

De Crazy Dinner Game in Hoorn, dat is Crazy 88 spelen én lekker eten. Doorgedraaid, spannend, lekker, komisch:  Hoorn Excursies komt met het meest hilarische diner gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88. Een avontuurlijke Game in het hart van de stad, afgewisseld met drie overheerlijke gangen in diverse restaurants. Dit uitje heeft zijn plaats verdiend binnen de top-tien van onze arrangementen.

Want wat gaat u eigenlijk doen?

U wordt ontvangen door één van onze enthousiaste begeleiders die uw gezelschap opsplitst in verschillende teams. Vervolgens gaan jullie op pad om de meest hilarische opdrachten te volbrengen. Wat dacht u van: bel bij iemand aan en vraag of je een kopje koffie mag drinken of knuffel een politieagent. Dit is uiteraard pas een voorproefje, dus maak uw borst maar vast nat. U zult alle opdrachten registeren op een videocamera zodat de jury uiteindelijk kan zien of ze daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Ondertussen komen alle teams weer bij elkaar en gaat u tijdens deze tocht heerlijk eten in de diverse restaurants.

De Crazy Dinner hoofdprijs wordt in de wacht gesleept door het best presterende die de opdrachten op de leukste manieren heeft weten vast te leggen. Ook worden de filmpjes achteraf digitaal toegestuurd, zodat jullie met het hele gezelschap de filmpjes nog eens terug kunnen kijken. Een avontuurlijk dag en heerlijk genieten van het eten en van elkaar!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Crazy 88 game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Crazy 88 game deel 2
22.00 – 23.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Alle filmpjes digitaal na afloop
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan