Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Dinner Game in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Escape City Tablet Dinner Game in Hoorn

’s-Avonds nog even een thriller beleven samen met vrienden of collega’s? Ga voor het spannendste en gezelligste groepsuitje: de Escape City Dinner Game van Hoorn Excursies!

Dr. Crypto, het meest intelligente criminele monster van de stad, heeft een aantal gijzelaars verborgen op diverse plaatsen in het centrum. Aan jullie om de gegijzelden aan de hand van sporen en aanwijzingen op de tablet te bevrijden! Spanning én gezelligheid tegelijkertijd, want we laten jullie ondertussen heerlijk dineren in de lekkerste restaurants van de stad!

De Escape City is van A tot Z teambuilding. Door samen te werken moeten jullie binnen de gestelde tijd alle gijzelaars uit de vuige klauwen van Dr. Crypto zien te bevrijden. Met behulp van een tablet kan je de route bepalen en ontvang je tips om jullie team op het goede spoor te zetten. De klok tikt….de avond valt. De schaarse straatverlichting maakt jullie zoektocht extra spannend. Van de politie hebben jullie een zak geld meegekregen om, als alles tegenzit, de gijzelaars alsnog vrij te kopen.

Na het voorgerecht worden jullie ontvangen door onze enthousiaste begeleider die alle spelregels en het doel van deze City Game haarfijn uit gaat leggen. De zoektocht gaat beginnen! Elke straathoek brengt jullie dichterbij de gijzelaars en bij het volgende restaurant! Tijdens het dessert wordt het winnende team bekend gemaakt, die uiteindelijk met de felbegeerde hoofdprijs naar huis zullen gaan!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan