Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hunted Tablet Dinner Game in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Hunted Tablet Dinner Game in Hoorn

Wij van Hoorn Excursies hebben een aantrekkelijk avondvullend programma bedacht. U gaat langs drie gezellige restaurants in het centrum van Hoorn en tussendoor speelt u een spannende tabletgame, genaamd Hunted! Net zoals bij het bekende televisiseprogramma moeten jullie uit handen zien te blijven van de hongerige hunters. Wie houdt het hoofd koel?

De helft van de teams kruipt in de huid van de hunters en de ander helft fungeert als opgejaagde prooien. Halverwege draaien we de rollen om. Wie verzint de beste tactiek en wie toont de meeste lef? Elk team van 3 tot 5 spelers wordt voorzien van een tablet, waarop u een plattegrond van de stad, de kluizen en de personages ziet. De jagers zetten alles op alles om de criminelen op te sporen. De prooien dienen uit handen van de jagers te blijven en tegelijkertijd zoveel mogelijk kluizen te kraken. Wanneer ze een kluis kraken gaat het alarm echter af en wordt hun positie gedeeld. Wegwezen! Het wordt een echt spannend kat-en-muisspel.

Verzamel met jouw team zoveel mogelijk geld en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag. Onder het genot van een welverdiend dessert worden de winnaars bekendgemaakt. Niets is zeker tot het einde!

Programma-indicatie:
18:00 – 19:00 Voorgerecht / speluitleg
19:00 – 20:00 Hunted Dinner Game deel 1
20:00 – 21:00 Hoofdgerecht
21:00 – 22:00 Hunted Dinner Game deel 2
22:00 – 23.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan