Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Diner in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Ik Hou van Holland Diner in Hoorn

Speel samen met Hoorn Excursies het beroemde tv-spel ‘Ik hou van Holland’.  Tijdens deze avond, waar u ook nog eens van een heerlijk 3-gangen diner geniet, wordt uw kennis van de Nederlandse geschiedenis en muziek op de proef gesteld.

Helaas zonder Linda de Mol, maar wel een avond waarbij het definitief een gekkenhuis zal worden!

Test uw algemene kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft: herken Nederlands’ grootste hits als Una Paloma Blanca, Huilen Is Voor Jou Te Laat of Hier Aan De Kust en natuurlijk Ik Hou Van Holland! Maar geef ook antwoord op de vraag hoeveel Nederlanders het liefst ochtendsex genieten dan vrijen in de avond? Kunt u BN-ers uitbeelden zonder hun namen te noemen en noem maar op!

En weet u wat het deze avond nou zo leuk maakt? Naast het feit dat u de felbegeerde Hou Van Holland Hoofdprijs kunt winnen, geniet u tussen de quizrondes door van een heerlijk 3-gangen diner!

Hollandse Pot? Wie zal het zeggen…?

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid diner
  • Rad
  • Decor
  • Kostuums
  • Attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan