Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Tablet Game in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Kolonisten van Catan Tablet Game in Hoorn

Kent u het bordspel Kolonisten van Catan en wilt u de essentie van dit spel combineren met het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje? Deze virtuele tablet game van Hoorn Excursies is hét evenement voor groepen en bedrijven die wel eens een echte ontdekkingstocht willen maken door de stad Hoorn. Een stad die het ontdekken meer dan waard is. De voorspoed uit de Gouden Eeuw is nog duidelijk te zien. Een rijke historische stad waarin het heel fijn ontdekken is.

Bepakt met een tablet gaat uw team op zoek naar grondstoffen die door de hele stad Hoorn verspreid liggen. Bij deze City Game is teambuilding noodzakelijk om uw kolonie op te bouwen!

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt tablet mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in de stad te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Tussen de bedrijven moeten er ook nog een aantal foto-opdrachten uitgevoerd worden. Zo weten wij waar uw teamleden geweest zijn en heeft u nog een paar leuke herinneringen aan dit avontuurlijke evenement. Het beste team kolonisten wordt door ons in ’t zonnetje gezet en ontvangt een superleuke prijs tijdens de prijsuitreiking!

Uw eigen VOC-mentaliteit en teamgeest in deze VOC-stad van weleer eens goed op de proef stellen? Boek dan de Kolonisten van Catan van Hoorn Excursies om dit eens te testen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablet
  • Een drankje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Hoorn Excursies uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan