Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Kroegentocht in Hoorn

Uw bezoekje aan Hoorn is niet geslaagd als u niet de Kroegentocht van Hoorn Excursies heeft gedaan! Tenminste, dat vinden wij.

Samen met een ervaren gids bezoeken we een aantal typisch Hoornse cafés. De gids vertelt u over de bijzondere havenstad Hoorn, gelegen aan het IJsselmeer. Hier in deze Hoornse cafés dronken vroeger de zeemannen ook hun pilsje. Misschien zit u wel in het café waar vroeger de beroemde schipper Bontekoe ook zijn ontspanning vond!

In iedere kroeg kunt u genieten van een drankje, terwijl uw gids vertelt over de historie van de buurt en het café. Hoe ontspannend wilt u het hebben?

Dus: in iedere kroeg een borrel èn een mooi verhaal! De gids houdt van Hoorn, met liefde zal hij u leuke wetenswaardigheden vertellen en mooie verhalen over de stad en zijn inwoners. Hoorn is een heerlijke stad om een kroegentocht te houden. Prachtige kroegen en prachtige verhalen!

Inclusief:
  • Enthousiaste gids met jarenlange ervaring
  • 4 kroegstops (exclusief drankjes)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan