Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordspeldiner in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Moordspeldiner in Hoorn

Zet u schrap voor het bloedstollende Moordspeldiner van Hoorn Excursies! Tijdens dit avondvullende programma vol spanning en sensatie dient de rechercheur in u naar boven te komen om de moordenaar te ontmaskeren! Voordat u uw acteerkunsten mag gaan vertonen krijgt u natuurlijk eerst even de tijd om de noodzakelijke voorbereidingen te treffen, maar daarna starten we, met gedimd licht uiteraard, met het spannende moorddiner.

Met het moorddiner kunt u zich volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak, waar u getuige van bent en zelfs misschien wel direct bij betrokken bent. U speelt een personage in een moordverhaal en krijgt voor aanvang een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script waarmee u zich volledig kunt inleven in uw personage en in uw rol. Nadat u het script hebt doorgenomen en u zich hebt omgekleed gaat het spel beginnen.

Tijdens het spelen van het spel zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste… veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.

Speel het moorddiner in Hoorn en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou u zo’n moord kunnen oplossen?

Of…zelf plegen?

Inclusief:
  • Professionele acteur(s)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Script
  • Kostuum
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit bedrijfsuitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan