Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Diner in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Popquiz Diner in Hoorn

Het Pop quiz Diner van Hoorn Excursies is een combinatie van een muzikale kennisquiz en een heerlijk diner op een toplocatie. Je vrijgezellenuitje of groepsuitje met je beste vrienden wordt er een stuk luidruchtiger van. Beleef opnieuw de sounds van een ver verleden of ontdek wie van jullie helemaal op de hoogte is van de hedendaagse popmuziek!

Van Take That en Abba tot aan de laatste hits van Justin Timberlake en Beyoncé, jullie mogen helemaal zelf kiezen welk decennium aan bod komt. Ga je voor de 00’s of voor de Nederlandse klassiekers? Onze vrolijke quizmaster staat klaar om de mooiste muziekfragmenten te koppelen aan slimme, melige of verrassende vragen over de desbetreffende artiest of producer.

Wordt het de dames tegen de heren of gaan jullie onderling de competitie aan? Tussen de vragen door worden de lekkerste gerechten geserveerd. Na afloop van de quiz wordt de hoofdprijs uitgereikt aan het team dat meer weet dan jullie allemaal bij elkaar.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Hoorn
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan