Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Diner in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Pubquiz Diner in Hoorn

Maak kennis met het Pubquiz Diner van Hoorn Excursies! Een waanzinnige quiz vol met verrassende, muzikale maar vooral grappige vragen! En dat is nog niet alles. Tussendoor wordt er ook nog eens een heerlijk 3-gangen diner geserveerd.

Een quiz? Hoe dan? Zie het als een combinatie tussen het welbekende ‘Ik Hou van Holland’ en ‘Dit was het Nieuws’, vol met interactieve opdrachten afgewisseld met heerlijke muziekfragmenten.
Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen elkaar gaan opnemen. Wordt het de Meisjes tegen de jongens of de ene bedrijfsafdeling tegen de andere? Natuurlijk is deze Pubquiz geheel op maat te organiseren.

De avond wordt aan elkaar gepraat door onze enthousiaste quizmaster. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’, waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd!

Onze quizmaster staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve bedrijfsuitje voor u in goede banen te leiden. Deze Pubquiz is niet alleen de leukste manier om de door u gekozen stad te herontdekken, maar ook de lekkerste!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan