Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sex and the City Game in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Sex and the City Game in Hoorn

Meiden opgelet! Zin in een uniek vrijgezellenfeestje? Het Sex and the City uitje van Hoorn Excursies maakt van jullie dag een doldwaze en onvergetelijke ervaring. Sex and the City staat garant voor  melige gezelligheid  en samen een dosis lol maken met al je vriendinnen. Geschikt als groepsuitje of vrijgezellenfeest voor dames die de boel een beetje op stelten willen zetten.

Jullie eigen begeleider wacht jullie op in het centrum van Hoorn, waarna jullie gezelschap verdeeld wordt in verschillende teams. Uiteraard bedenken wij voor jullie de leukste avonturen, zoals een feestelijke live-act op straat, een heuse stiletto hardloopwedstrijd, een flirt-contest, een zoektocht naar dé Mr. Big en diverse andere komische opdrachten. En dat allemaal in de energieke havenstad Hoorn. De beste meidengroep krijgt na afloop de enige echte Sex and the City hoofdprijs.

“The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the you that you love, well, that’s just fabulous.” – Carrie

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Alle beelden worden digitaal verzonden na afloop
  • Drankje gedurende de prijsuitreiking
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan