Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Dinner Game in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Sherlock Holmes Tablet Dinner Game in Hoorn

Beleef de spannendste City Game van dit moment in hartje Hoorn! En dat niet alleen; geniet tussendoor ook nog eens van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Sherlock Holmes Dinner Game van Hoorn Excursies,  hét openlucht avondtheater van de mysterie en hét groepsuitje voor ‘investigators’ die hun zenuwen in bedwang weten te houden!

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan om zo snel mogelijk een moordzaak op te lossen. Met tablets, een plattegrond en de handleiding als hulpmiddelen gaan jullie op zoek naar de diverse locaties in het centrum die iets met deze zaak te maken hebben. Langs de pakhuizen op de Bierkade, speurend in de historische havens en turend over het plein De Roode Steen, jullie gaan kriskras door Hoorn heen om deze zaak zo snel mogelijk op te lossen!

Uiteindelijk is er maar één onderzoeksteam dat het snelst de zaak weet op te lossen. Natuurlijk moet zo’n heftig politieonderzoek wel een beetje afgewisseld worden met wat ontspanning en culinaire verrassingen. Daarom gaan jullie tijdens het spel ook nog even heerlijk dineren in maar liefst drie verschillende restaurants!

Maar drink niet gelijk een hele fles wijn leeg, want je moet scherp blijven om nieuwe aanwijzingen te vinden. Langzamerhand wordt steeds duidelijker waar het moordwapen kan worden gevonden en welke vingerafdrukken daarop staan! In het laatste restaurant van vanavond wordt een mooie prijs overhandigd aan de echte speurneuzen, het team dat de moordzaak tot in detail heeft weten op te lossen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan