Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet Game in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
The Hangover Tablet Game in Hoorn

Hoorn Excursies biedt een wel heel bijzonder vrijgezellenuitje aan: The Hangover. Jullie gaan deze virtuele game spelen in het centrum van de stad, wat gegarandeerd voor hilariteit gaat zorgen!

Wie heeft de film niet gezien? Ook jullie hebben gisteren een fantastische vrijgezellen dag beleefd en daar ondervinden jullie nu de naweeën van. Verloren tanden, gestolen portemonnees, een afgrijselijke tatoeage en knallende koppijn. En nu het ergste: het huwelijk is vandaag en daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak. Deze dingen dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie.

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd. Ontwijk de stripteasedanseres van gisteravond en ook de ex en de schoonmoeder van de bruidegom bevinden zich in de stad. Rennen en niet achterom kijken! Onder het genot van een welverdiend drankje zal het winnende team bekend worden gemaakt. Valt het huwelijk nog te redden? We hopen het van harte!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablet
  • 1 drankje per persoon na afloop
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Informeer naar de mogelijkheden!

Er bestaat ook een vrouwelijke variant: ‘The Wedding Planner’.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan