Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner Tablet Game in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
The Wedding Planner Tablet Game in Hoorn

Wij presenteren met trots het ultieme vrijgezellenspel: The Wedding Planner. Een virtuele game met opdrachten, dwars door het hartje van Hoorn.

Het is de bedoeling om munten te verzamelen, waarmee zaken je allerlei zaken regelt en producten betaald die nodig zijn voor het huwelijk, zoals de ringen, de jurk, de taart etc. Dit dient dan vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Geen tijd te verliezen dus aan de slag!

In teamverband gaan jullie deze virtuele game spelen in Hoorn. Jullie worden kriskras door deze historische havenstad geleid met behulp van een tablet. Of de bruiloft nou leuk wordt of niet, deze vrijgezellen dag zullen jullie in ieder geval niet snel vergeten!

Om het spel nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren ingezet, zoals de Fotograaf en de Limousine chauffeur. Kijk uit! Ook die vervelende exen van de bruid en bruidegom begeven zich in de stad. Als zij jullie zien kunnen zij het feest morgen wel eens flink verstieren. Ontwijken dus!

Onder het genot van een welverdiend drankje wordt het winnende team gehuldigd.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablet per team
  • 1 drankje per persoon
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop.Informeer naar de mogelijkheden!

Er bestaat ook een mannelijke variant: ‘The Hangover’.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan