Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Walking Brunch in Hoorn

Hoorn Excursies heeft voor u de Walking Brunch in het prachtige centrum van Hoorn. Kies drie restaurants waar u het voor-, hoofd- en nagerecht wilt nuttigen en geniet tussendoor met uw gezelschap van een mooie wandeltocht door Hoorn.

U wordt door uw professionele gids mee op sleeptouw genomen door de straatjes van deze prachtige stad. Een gepassioneerde gids neemt u onder andere mee naar de tijd van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC). De passie van de gidsen zorgt ervoor dat u zelfs de specerijen weer kunt ruiken. De Gouden Eeuw komt opnieuw tot leven!

Uiteraard komt u langs de mooiste en gezelligste plekjes van Hoorn, maar wilt u ergens speciaal langs, vertel het ons en we gaan kijken of het in het programma past.

Een walking brunch is leuk, leerzaam en lekker!

Programma-indicatie:

13.00 – 13.30 Voorgerecht
13.30 – 14.30 Rondleiding
14.30 – 15.30 Hoofdgerecht
15.30 – 16.30 Rondleiding
16.30 – 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Professionele gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:
Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan