Scroll voor meer
0229 - 309 000
Kies uit 150+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hoorn
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Komische Portretten tekenen in Hoorn

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Workshop Komische Portretten tekenen in Hoorn

Heeft u ambitie om als cartoonist aan de slag te gaan bij een krant of tijdschrift? De workshop Komische Portretten Tekenen van Hoorn Excursies geeft u een spoedcursus, zodat u snel aan de slag kan. Ook als u gewoon op een creatieve manier uw vriendin of partner wilt afbeelden, is dit de ideale workshop om origineel voor de dag te komen. Uiteraard hebben wij al bedacht wat het leukste is om te gaan tekenen. Wij zorgen namelijk voor levende modellen, namelijk uw collega of vriendin die ook aan de workshop deel neemt.

Deze workshop wordt gegeven door een passievolle tekenaar die eerst wat achtergrondinformatie geeft over het ontstaan van deze lachwekkende kunstvorm. Deze workshop zit ook vol humor, gezien er eerst een aantal markante lijnen op papier gezet moeten worden uit het gezicht van uw model. Het leuke van een Komisch Portret tekenen is dat u daar ook een beetje in mag overdrijven. Uw begeleider neemt met jullie de grondbeginselen door en daarna wordt het tijd om het potlood te laten spreken.

Als cartoonist zullen jullie al snel tot een lachwekkend resultaat komen. Of u talent heeft is een tweede, in ieder geval kunt u door de noodzakelijke oefening thuis de mooiste tekeningen maken van die ene persoon met die opvallende gelaatsuitdrukkingen.

LET OP: bij groepen groter dan 20 personen duurt deze workshop 2,5 uur!

Wilt u de workshop het beste tot zijn recht laten komen? Kies dan voor 2,5 uur ongeacht de groepsgrootte!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door professionele tekenaar
  • Benodigdheden
  • Locatie in Hoorn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan